Blogg

Blogg

Chickas första träning!

November 2014Posted by Elin Mon, November 10, 2014 15:10:20

I lördags gjorde Chicka och jag vår första ”riktiga” gymkhanaträning ihop på den gamla Landvetterbanan i industriområdet i Bårhult.

Jag var glatt överaskad hur himla enkel och lätt hon gjorde precis all grenar såsom slalom, muggar, muggflytt, hippo, sandflaskor, skräp, och flaggor.


Även upphopp brydde hon sig inte minsta om utan bara knallade på (hon gillar ändå inte att stå stilla när man sitter upp)! Vi tog det väldigt lugnt så har inte provat nån högre hastighet även om hon hela tiden svarade framåt när man ställde frågan.


*Mina goa medhjälpare och supportrar vid banan*

Växlingar gick med kanon och utan att hon drog sig åt nått håll. Känns verkligen jättekul och motiverande att ha hittat ytterligare en trevlig ponny till den här sporten!

På onsdag skall dock hennes lilla medryttare Elsa hoppa henne på en hoppträning, skall bli kul och se dom ihop över hinder! Det lilla jag sett hittills så har Chicka ett faktiskt över förväntan trevligt steg och hoppteknik med finfina bakben och det är ju trevligt om man nån gång vill ta ett för på henne.

  • Comments(0)//blogg.mountedsports.se/#post406