Blogg

Blogg

Clear round MaRK 10/1-15

Januari 2015Posted by Elin Thu, January 15, 2015 07:02:22

Mina goa döttrar “hoppade” clear round på varsin ponny förra Lördagen, dom gjorde succé, speciellt Lilleman och lilla Embla som är helt galet gulliga ihop.

Iochmed att man måste ha säkerhetsväst så satt vart Embla som är lite kort i rocken nästan bredare än vad hon var lång och när hon mest satt och log hela tiden kände man sig alldeles varm inombords, goa unge!

Iochmed att hindrena var lite högre än ”bommarna på backen” med istället tre staplade bommar på varandra så blev det lite högt för Lilleman som då ibland tog ett skutt istället för att gå över, Embla stelnade till vid dessa tillfällen men några sekunder senare kom hennes goa smajl tillbaks.

För Freja var det första gången i sina nya ridstövlar och hon fick den allvarliga och fokuserade minen när det var dags, hon skötte sig också exemplariskt och när vi travade runt red hon lätt i fin takt även om tyglarna vart lite i längsta laget.

Vi har märkt att Noa kan vara känslig för ljud ibland och preppade därför henne med öronhuva.
Mommo och moster Frida åkte i god tid men fastnade på vägen bakom en snöplogsbil och missade därmed precis deras ritter, Freja fick därför hoppa en gång till på 20 cm med moster frida springandes denna gång och så mommo kunde föreviga med kort. Självklart inhandlades dom obligatoriska rosetterna för deras finas ritter!smiley

Vad månne det bli av dessa goingar i framtiden!?

  • Comments(0)//blogg.mountedsports.se/#post412